Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu felicită Filarmonica de Stat Sibiu pentru Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor

Ziua Culturii Naționale din acest an a fost o dată de bun augur pentru viața culturală sibiană.

foto: Dragoș Dumitru

Filarmonica de Stat Sibiu a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, conferit de Klaus Iohannis, președintele României, distincție care marchează cea mai înaltă performanță atinsă până acum de prestigioasa instituție. Această onoare adusă activității întreprinse de Filarmonica de Stat este întâmpinată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu cu sincere felicitări pentru calitatea muncii sale artistice și manageriale de excelență care i-a asigurat un loc în constelația instituțiilor de cultură de prim rang ale României.

„De Ziua Culturii Naționale, Filarmonica din Sibiu primește onoranta recunoaștere Ordinul Meritul Cultural, în grad de Comandor, din partea Președintelui României! Felicităm instituția sibiană pentru distincția primită, pentru implicarea artistică avută în comunitate și pentru neastâmpărul creator care îi caracterizează în ultima perioadă! Le dorim săli pline, iar artiștilor și spectatorilor multă sănătate!” este mesajul transmis de Constantin Chiriac, director general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*