Tenis de masă la cel mai înalt nivel

Iubitorii tenisului de masă, suporteri sau jucători amatori, și-au dat întâlnire, sâmbătă, 16 mai, la Sibiu, pentru a se întrece în cadrul unul concurs de tenis de masă ce tinde să devină din ce în ce mai popular și mai valoros.

tenis de masa AriaParticipanții au venit din aproape toată țară, iar pe tablourile principale de concurs s-au înscris cei mai buni jucători din clasamentul Amatur. Aria Sport, sala de tenis de masă, ediția a doua a turneului de tenis de masă „Cupa ARIA“, întrecere de categoria A în circuitul AmaTur. Concursul s-a defășurat pe două categorii: Amatori și Open. Participanții au evoluat la cele  12 mese Donic Waldner 25 (aprobate ITTF), condițiile fiind foarte bune, atât în ceea ce privește iluminatul artificial, cât și suprafaţa de joc (aproximativ 45 mp pentru fiecare masă). Per total, la Sibiu s-au întrecut 108 jucători – 72 la Amatori și 36 la Open.

Turneu puternic

Meciurile au fost strânse, spectaculoase, cele mai multe dintre partide fiind decis la câteva puncte diferență. Organizatorii au fost Aria Sport, Asociația Clubul Sportiv „Aria pentru sport” și Direcția Judeţeană pentru Sport și Tineret Sibiu, iar sponsorii turneului au EMI-TT și ORDIS S.R.L . De altfel, EMI-TT a fost prezentă cu un stand bogat în articole Joola pentru tenis de masă. Sistemul de joc pentru concursul de la Sibiu au fost cel clasic: grupe inferioare, grupe superioare şi eliminatorii – partide 3 din 5 seturi. Totodată, capii de serie și turneului au fost stabiliți în funcție de clasamentul AmaTur la zi. Totodată, potrivit regulamentului, în sală s-a aflat și o echipă de prim-ajutor de la Aria Clinic, în eventualitatea unor evenimente nedorite. Cei mai buni jucători din turneu au primit din partea organizatorilor cupe, diplome, medalii și premii surpriză.

Câștigători

Categoria Open

Locul 1: Marinescu Răzvan (Cluj Napoca)

Locul 2: Fărcaș Vlad (Cluj Napoca)

Locurile 3 – 4: Govoreanu Florin (Cisnădie), Andone Claudiu (Cugir)

Categoria Amatori

Locul 1: Lunca Răzvan (Târnăveni)

Locul 2: Stancu Tiberiu (Deva)

Locurile 3-4: Ivan Cătălin (Făgăraș), Mihăilescu Dinu (Timișoara)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*