Terenul mic de fotbal din Avrig, pus la dispoziția cetățenilor

Primăria orașului Avrig pune la dispoziția avrigenilor, în mod gratuit, terenul mic de fotbal de la Baza sportivă.

Primăria Orașului Avrig încurajează o viață sănătoasă prin sport și mișcare. De aceea, terenul mic de fotbal, de la Baza sportivă, situată pe Strada Stadionului, este la dispoziția cetățenilor din UAT Avrig, în mod gratuit. Terenul poate fi astfel folosit de lui până vineri între orele 10.00 și 17, iar sâmbăta și duminica între orele 10.00 – 20.00. În afara acestor intervale orare, cluburile locale de fotbal desfășoară meciuri sau antrenamente sportive.

În folosul cetățenilor

Baza sportivă își propune promovarea sportului de masă prin punerea la dispoziția cetățenilor a unor facilități sportive cu folosință gratuită; deservirea unităţilor de învăţământ de pe raza orașului care manifestă interes pentru realizarea de activități sportive; găzduirea unor competiții sportive de interes local sau național; găzduirea altor activităţi și evenimente de interes pentru comunitate.

”Vă reamintim că, toate activităţile desfăşurate în Baza sportivă sunt coordonate și supravegheate de către angajații Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat în vederea respectării condițiilor de acces stabilite de administrația locală.”, transmit reprezentanții Primăriei orașului Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*