Termoșemineul – un echipament de mici dimensiuni cu putere de încălzire mare! (P)

În trecut, pentru mulți dintre noi, o locuință cu un șemineu însemna o reprezentare a bunăstării. Astăzi, grație noilor soluții de încălzit locuința, un astfel de echipament înseamnă o modalitate accesibilă fiecărei persoane de a-și oferi o parte din această bunăstare.

Un termoșemineu (pe https://www.qmag.ro/termoseminee găsești variante diverse, atât pe lemn sau pe peleți, cât și mixte – lemn/peleți, la prețuri foarte atractive) îți oferă vaste posibilități de a beneficia în același timp de căldură, dar și de apă caldă. Reprezintă alternativa perfectă pentru centralele termice, fiind ușor de montat ca parte integrantă într-un sistem de încălzire mult mai complex.

Atmosferă ca-n basme și economisire pe termen lung!

Noile soluții de încălzire a locuinței care sunt disponibile pe Qmag.ro îi oferă utilizatorului posibilitatea de a opta pentru termoșeminee care pot funcționa de sine stătător, dar și ca parte a unui sistem de încălzire cu radiatoare. Totodată, pentru eficientizarea procesului de încălzire, aceste echipamente oferă și alternativa conectării la un sistem de panouri solare, ceea ce înseamnă combustibil regenerabil, care nu afectează mediul înconjurător și care este nelimitat.

Faptul că sistemele care funcționează doar ca stații de generare căldură utilizează peleți sau lemn ori ambele tipuri de combustibil, înseamnă că beneficiarul poate să-și aleagă soluția cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar. Majoritatea acestor termoșeminee oferă posibilitatea conectării unui boiler, ceea ce reprezintă un plus pentru utilizator, care va obține nu doar căldură, ci și apă caldă. Cele mai avansate modele de termoșeminee dispun de câteva caracteristici care le poziționează în vârful ierarhiei sistemelor de încălzire a locuinței:

· Randament termic ridicat, datorită camerei de ardere care permite arderea uniformă a combustibilului;

· Montare rapidă, mai ales în cazul celor simple, cărora trebuie doar să li se asigure o cale de eliminare a fumului;

· Folosesc doi dintre cei mai ieftini combustibili (peleți și lemn) care sunt disponibili pe piață, ceea ce face ca valoarea totală a costurilor să fie una cu mult mai scăzută decât în cazul altor agenți de ardere – în plus, acești combustibili pot fi procurați în orice zonă a țării;

· Sunt disponibile în variate modele, atât cu design modern, cât și cu design vintage sau rustic, potrivindu-se în orice tip de locuință;

· Spațiul de depozitare a materialului de ardere îi asigură un nivel de autonomie extins, care poate ajunge și până la cinci zile;

· Permit asigurarea căldurii în orice tip de locuință, nivelul acesteia fiind controlată prin intermediul unui termostat portabil sau fix;

· La atingerea unui nivel prestabilit de căldură, acestea vor utiliza o cantitate mult mai mică de combustibil,  ceea ce îi oferă utilizatorului posibilitatea de a economisi în mod constant.

Alegerea unui termoșemineu înseamnă avantaje multiple pentru beneficiar, acesta bucurându-se de un nivel de confort ridicat pe termen îndelungat (durata de viață a acestor echipamente este una ridicată). Optează pentru un astfel de echipament și viața ta și a familiei tale se va schimba în bine, având parte nu doar de căldură, ci și de mai mulți bani pe care îi vei economisi în mod constant!


ADVERTORIAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*