Tiberiu Drăgan, noul viceprimar al Sibiului

Inginerul Tiberiu Drăgan este noul viceprimar al municipiului Sibiu din partea PNL.

După demisia lui Răzvan Pop, Drăgan a fost ales ieri, cu ocazia ședinței ordinare a Consiliului Local Sibiu. „Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Mă onorează foarte mult această funcție și, în același timp, mă obligă foarte mult. O să fiu un garant al oamenilor, al sibienilor și, în principiu, o să continui proiectele lui Răzvan, în anul care a mai rămas“, a declarat noul viceprimar al Sibiului. În vârstă de 51 ani, Tiberiu Drăgan a fost singura propunere pentru postul de viceprimar și a întrunit votul tuturor consilierilor PNL și FDGR, în timp ce social-democrații s-au abținut.

Pop rămâne în Consiliul Local

Răzvan Pop și-a păstrat mandatul de consilier local. El a ținut să le mulțumească pentru colaborare colegilor din Primăria Sibiu, dar nu și edilului-șef. „Rămân același partener de dialog și de idei și de proiecte“, a dat asigurări Pop. Surse liberale au declarat că Răzvan Pop, de profesie istoric, a demisionat pe fondul neînțelegerilor cu primarul Astrid Fodor, dar și la solicitarea conducerii PNL Sibiu.

De altfel, reamintim că, după alegerile locale din iunie 2016, primarul Fodor nu a dorit să îl accepte în echipa sa pe Răzvan Pop, afirmând că ar avea nevoie de un viceprimar cu expertiză tehnică, în vreme ce istoricul liberal ar fi mai potrivit „la un muzeu“, dar a cedat în urma negocierilor cu PNL.

Tot cu prilejul ședinței de ieri, sportivul Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania, a fost validat în funcția de consilier local și a depus jurământul. El va face parte din comisia de urbanism.


Mihai COLIBABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*