Tichetul cadou, o metodă eficientă de recompensare a angajaților (P)

Paștele poate fi ocazia ideală pentru orice angajator de a-și răsplăti angajații și munca lor. Acesta este și motivul pentru care în ultimii ani tichetele cadou au devenit foarte populare în ambele categorii, acestea oferind multiple beneficii atât angajatorului, cât și personalului.

Up Romania pune la dispoziția companiilor, pe lângă tichetele de masă, voucherele de vacanță și tichetele  sociale sau de creșă, și tichetele cadou, Cadhoc.

Printre avantajele acestui tip de tichet se numără: deductibilitatea fiscală și scutirea de contribuțiile patronale și salariale, controlul bugetelor de cadouri. De asemenea, orice companie care alege să ofere aceste tichete angajaților, cu ocazia zilei de 8 Martie, 1 Iunie, Paște, Crăciun și sărbătorile aferente altor culte în cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoană, acestea vor fi scutite de contribuțiile salariale și patronale, precum și de impozitul pe venit de 16%. În plus, valorile acordate în tichete cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii. Un alt avantaj apreciat de angajatori este și logistică simplificată față de oferirea cadourilor clasice.

Tichetele cadou Cadhoc vin însă și cu multiple beneficii pentru salariați, printre care se numără: scutirea contribuțiilor sociale obligatorii, putere mai mare de cumpărare și accesul la o rețea de peste 55.000 de comercianți afiliați. Astfel, beneficiarii acestor tichete își pot alege bijuterii, cosmetice, articole vestimentare și încălțăminte, cărți, jucării, obiecte de mobilier, decorațiuni, telefonie mobilă, electronice și electrocasnice, servicii de turism. Un serviciu apreciat de toți angajatorii este acela că tichetele cadou pot fi personalizate cu numele angajaților, un mesaj dedicat de sărbători, precum și logo-ul companiei, ceea ce face distribuția mult mai simplă și crește efectul acestui cadou asupra angajaților.

Tichetele cadou de la Up Romania reprezintă cea mai simplă și eficientă soluție de a recompensa angajații și de a întări relația angajator – angajați în toate companiile și domeniile de activitate, venind la pachet cu numeroase beneficii de care se poate bucura toată lumea.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Up Romania oferă angajatorilor care aleg să acorde tichete cadou colegilor, posibilitatea de a câștiga un city break la Paris, pentru 2 persoane. Astfel, comenzile onorate între 21 martie si 29 aprilie 2016 vor intra automat la tragerea la sorți pentru o excursie binemeritată.

City break-ul este oferit în parteneriat cu TUI TravelCenter.

Personalizare TC 2016

Despre Up Romania 

Up Romania  își propune să ofere clienților și partenerilor săi servicii integrate care să le simplifice interacțiunile, procesele, deciziile, adoptând o atitudine de înțelegere profund umană a nevoilor acestora și susținând bunele practici de responsabilitate socială. Misiunea noastră este să aducem valoare prin empatie, printr-o înțelegere a nevoilor și o atitudine deschisă față de clienți și parteneri. Valorile noastre ne ghidează în toate acțiunile. În servicii, responsabiliatea este o valoare cheie, pentru că ea este sinonimă cu… însăși acțiunea de a presta servicii. Responsabilitatea înseamnă o asumare curajoasă a unor sarcini suplimentare, pentru a face viața mai simplă celorlalți. A înțelege ce-și doresc clienții este premiza pentru soluții care să conteze și să facă diferența pentru ei.

Intră pe upromania.ro și comandă de Paște tichete cadou pentru salariații tăi!

carnet TC 30.11.2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*