„Tigroaicele“ zgârie rău: Măgura Cisnădie – CSM București 25-34

Măgura Cisnădie n-a reușit să întrerupă seria partidelor fără victorie în fața „tigroaicelor“ de la CSM București. Ieri, în Sala Polivalentă din Cisnădie, elevele lui Weber au cedat cu 25-34 (16-17), într-un meci din cadrul etapei a 3-a a Ligii Florilor. Fetele noastre au început în forță, au condus chiar aproape de finalul primei reprize, dar au părăsit terenul învinse în urma unei perioade mai puțin reușite în debutul actului secund.

foto: facebook/Măgura Cisnădie

Măgura a lăsat impresia că poate produce surpriza, ieri, la Cisnădie, cu un joc agresiv, care i-a pus serioase probleme celebrei echipe bucureștene. A condus ostilitățile în prima jumătate a actului întâi (9-8, min 18). A rămas apoi în joc, după ce Cristina Neagu a înscris de 3 ori consecutiv (9-11), și a revenit în frunte aproape de pauză (16-15, în min. 27). Măgura intra totuși la cabine în deficit de un gol, 16-17, după o dublă Omoregie, care avea să devină principala marcatoare a CSM București.

La reluare, echipa noastră a egalat prin Marilena Neagu, dar a avut parte apoi de o perioadă lungă de „secetă“ la poarta adversă, care avea să decidă în cele din urmă partida. „Tigroaicele“ s-au dus în față la șapte goluri diferență, în mai puțin de 10 minute, scor 17-24, apoi au blocat toate încercările fetelor noastre de a reveni pe tabelă. Scor final 25-34 (16-17)

Măgura Cisnădie: Marilena Neagu 7 goluri, Dana Abed-kader 5 goluri, Tătar 4, Gjorgjijevska și Roșu câte 3, Gariaeva 2,  Ianași 1 gol.

Pentru oaspete, principala marcatoare a fost Omoregie, cu 8 reușite, urmată fiind de Dembele, cu 6 goluri, Cristina Neagu și Pintea, cu câte 4.

În urma acestui rezultat, Măgura Cisnădie a coborât pe locul 9 în clasamentul Ligii Florilor, cu o victorie, un rezultat de egalitate și o înfrângere.

Pentru runda următoare, elevele lui Alexandru Weber se vor deplasa la Buzău, urmând să întâlnească liderul la zi, într-un meci programat duminică 11 septembrie, de la ora 18.  (Dan GREAVU)

CLASAMENT

sursa: flashscore.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*