Planta numită „hrana regilor”, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și diabetul

Planta numită „hrana regilor”, cu multe beneficii pentru organism. Această planta este una dintre cele mai sănătoase legume datorită aportului său nutrițional ridicat.

Planta numită „hrana regilor”, cu multe beneficii pentru organism este sparanghelul.

Sparanghelul este una dintre cele mai sănătoase legume datorită aportului său nutrițional valoros. 100 de grame de sparanghel conțin 1 mg vitamina B3, 11 calorii, 1,6 glucide, 0,2 grăsimi grase, 3,3 g carbohidrați, 1,2 mg fier, 25 mg calciu, 18 mg vitamica C, 0,29 mg vitamina B2, 0,21 mg vitamina B1 și 77 mg fosfor.

Planta numită „hrana regilor”, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul

Potrivit doc.ro, sparanghelul, planta numită „hrana regilor”, cu multe beneficii pentru organism este o sursă bogată de glutation, un acid responsabil pentru uciderea celulelor cancerigene. Consumul regulat de sparanghel este mai ales recomandat persoanelor care se confruntă cu mai multe tipuri de cancer, precum cancerul de colon, de plămâni, osos sau sân.

Totodată, spranghelul, planta numită „hrana regilor” este și un diuretic natural. Această proprietate ajută la eliminarea toxinelor din organism și menține sănătatea ficatului.

Conform specialiştilor americani de la UCLA, sparanghelul este legume numărul 1 în procesele de detoxifiere, iar pe lângă beneficiile menționate mai sus, sparanghelul este și un remediu pentru mahmureală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*