Timpul s-a oprit în loc. A fost pentru prima dată când am asistat la o naștere în ambulanță

O zi de luni, aparte, plină de emoții și bucurie! Astăzi dimineață, un apel pe numărul unic de urgență 112, solicita sprijin medical pentru o tânără de 26 de ani din localitatea Rusciori care se apropia de momentul nașterii.

 

ISU: Cei trei colegi ai noștri de pe echipajul SMURD din Ocna Sibiului au plecat de urgență spre caz, pentru că două suflete aveau nevoie de ei.

Ajunși acolo, nu au stat pe gânduri, au luat rapid viitoarea mămică și au pornit spre spital. Contracțiile pacientei s-au intensificat, iar drumul spre spital părea tot mai lung. Micuța Cătălina era foarte nerăbdătoare să vină pe lume și nu a mai așteptat să ajungă mămica ei, în sala de nașteri.

„Când am oprit ambulanța pentru că ne-am dat seama că va naște, timpul s-a oprit în loc. A fost pentru prima dată când am asistat o naștere în ambulanță. Cursurile despre naștere sunt frumoase cărți, dar în practică depășesc orice descriere”, mărturisește emoționat Plt. Sibișan Claudiu.

Din păcate, în ultima vreme de multe ori s-a întâmplat să închidem cercul vieții, simțind ultima suflare a multor oameni. Bucuria este cu atât mai mare pentru noi, astăzi, pentru că am putut contribui la deschiderea unui nou cerc al vieții!

Plt Sibișan Claudiu, Plt Hațegan Claudiu, soldat Văcar Victorița și asistenții SAJ Sibiu Sonia Apăvăloaie și Popescu Florea sunt cei care astăzi au adus o pe lume pe Micuța Cătălina”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*