Ținta PNL Sibiu: doi senatori și patru deputați. LISTA candidaților pentru Senat și Camera Deputaților

Vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va ocupa prima poziţie pe lista PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din decembrie. „Voi candida acolo unde este bătălia mai mare”, a spus Turcan.

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Pe următoarele locuri pe lista PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor se află senatorul Nicolae Neagu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, Constantin Şovăială, juristul Florin Neag, Diana Pavelescu şi Andreea Vasiu. La Senat, pe prima poziţie se află deputatul Mircea Cazan, urmat de fostul viceprimar al municipiului Sibiu, Virgil Popa, şi de deputatul Ioan Tămâian.

Turcan a ținut să explice de ce pe listă nu se regăsesc anumite nume, cea mai mare surpriză fiind ieșirea din cursă a Christinei Thellmann, viceprimarul Mediașului, care fusese cotată cu un capital de încredere important, imediat după Raluca Turcan și Mircea Cazan, chiar într-un sondaj comandat de liberali. „Marcel Luca – avem mare nevoie de dumnealui la Consiliul Județean, să fie activ și prompt în munca pentru sibieni. Christine Thellmann este un om cu un mare potențial, pe care am sprijinit-o enorm pentru a ocupa funcția de viceprimar și, de comun acord cu cei din zonă, va rămâne să-și ducă la îndeplinire acest mandat de viceprimar. Gabriel Budescu este un bun profesionist, cu o bună reputație și cred că ar fi păcat să demisioneze acum din funcția pe care o ocupă pentru a candida la Parlament”, a menționat președintele PNL Sibiu.

Liderul organizaţiei Sibiu a PNL, Raluca Turcan, crede că această listă „asigură victoria în alegeri, ocuparea unui loc foarte bun într-un clasament al partidului la nivel naţional. Aceste alegeri, prin decizia PNL, nu sunt despre candidaţi. Aceste alegeri sunt despre sibieni şi preşedintele României care are nevoie de susţinere în Parlament. Echipa PNL pentru alegerile parlamentare asigură unitatea organizaţiei”.

Raluca Turcan a afirmat că PNL Sibiu şi-a propus să obţină minim 42% la alegeri, ceea ce va însemna doi senatori şi patru deputaţi, notează Agerpres.

candidati-pnl-parlamentare-2016

Ce spune Turcan despre candidați:

  • Raluca Turcan – locul I la Camera Deputaților: “Voi candida acolo unde e bătălia mai mare și unde se pot pierde mai multe voturi. De fiecare dată am avut convingerea că drumul drept mă va face să țin fruntea sus, îmi asum responsabilități pentru binele comun și nu al meu personal. Am avut proiecte pentru sibieni și pentru reprezentanții lor în fruntea comunităților, adică penrru primari.”
  • Nicolae Neagu – locul 2 la Camera Deputaților: “Este un senator loial al PNL, apreciat de primari, aplecat asupra problemelor comunităților.”
  • Constantin Șovăială – locul 3 la Camera Deputaților: “Cunoaște Sibiul, s-a implicat în rezolvarea problemelor județului, este un om pe care primarii se bazează și care, ori de câte ori partidul are nevoie, răspunde prompt, fără echivoc.”
  • Florin Neag – locul 4 la Camera Deputaților: “Sufletist, implicat, de caracter, iubit de primarii din zona de nord.”
  • Diana Pavelescu – locul 5 la Camera Deputaților: “Are expertiză pe agricultură, este foarte muncitoare, implicată în viața partidului și a comunității.”
  • Andreea Vasiu – locul 6 la Camera Deputaților. “Este o tânără educată și extrem de muncitoare. Are o carieră politică promițătoare, a depus o muncă susținută pentru PNL si pentru sibieni.”
  • Mircea Cazan – locul 1 la Senat: “Este un om cu experiență, care a făcut posibil ca procesul fuziunii să fie ușor, fără conflicte și cu UNITATE.”
  • Virgil Popa – locul 2 la Senat: “Se bucură de o încredere bună în Sibiu, are susținerea unor primari în zonă, este un om de calitate.”
  • Ioan Tămâian – locul 3 la Senat: “Om de cultură și de caracter. Are o bună înțelegere a priorităților României.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*