Ținuți de centralul Omuț în afara podiumului

FC Hermannstadt a avut un meci complicat astăzi, la Dej, 1-1 (0-1), în runda a 10-a a Ligii a 2-a, fiind victima centralului Marius Omuţ (Satu Mare). Arbitrul a schimbat cursul jocului, la 1-0 pentru sibieni, acordând un penalti complet aiurea gazdelor.

 

foto: facebook/FCH

Elevii lui Marius Măldărășanu au început cu mult elan meciul de la Dej, încasând și 2 cartonașe galbene pentru intrări peste limita regulamentului (Mino Sota și P. Petrescu). Au controlat mijlocul terenului și au reușit chiar deschiderea scorului încă din prima repriză, prin Valentin Buhăcianu (‘36), care a profitat de o bâlbâiala în defensiva gazdă. Golul a venit după o bară a Unirii Dej (‘19), la o fază în care am avut mult noroc, mingea sărind în Ionuț Pop și fiind apoi reținută de portarul nostru.

După golul sibian, jocul s-a așezat în favoarea FCH, care a trecut la o posesie prelungită, cu atacuri periculoase la poarta adversă. Părea că elevii lui Măldărășanu nu vor avea probleme în a-și asigura cele 3 puncte puse în joc, însă centralul Marius Omuţ (Satu Mare) a stricat meciul, fluierând penalti pentru gazde la o fază banală în careul sibian. Issah a pus un picior în fața mingii, pentru a bloca o eventuală reluare a lui Militaru, acesta i-a atins piciorul iar arbitrul s-a păcălit. Mircea Manole a transformat fără probleme (‘65), iar fața întâlnirii s-a schimbat total. Unirea a părut că și-a îndeplinit obiectivul, mulțumindu-se să închidă spațiile. I-a reușit până la urmă, partida având să se încheie la egalitate 1-1 (0-1).

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt rămâne pe locul 4, cu 22 de puncte, la 5 în urma liderului Petrolul Ploiești.           

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*