Titus Nicoară continuă la CSM Mediaș

Titus Nicoară a semnat un nou contract cu CSM Mediaș. Jucătorul în vârstă de 32 de ani va evolua pentru al doilea sezon consecutiv pentru echipa din nordul județului.

Acesta a mai evoluat patru sezoane la Mediaș, reușind să câștige de două ori Cupa României.

Titus măsoară 2,02 metri și evoluează pe postul de extremă. A sosit la Mediaș în vara anului trecut, de la BCM U Pitești.

În sezonul precedent al Ligii Naționale de Baschet Masculin, internaționalul român a bifat 27 de prezențe, având medii statistice de 13.6 puncte, 8.5 recuperări, 2.2 pase decisive, 1.2 intercepții pentru 18.1 la eficiență în 29 de minute pe meci. Acesta a avut procentaje de 56.1% la aruncările de două puncte, 31.7% din afara semicercului și 54.5% de la linia aruncărilor de pedeapsă.

Jucătorul a depășit 350 de meciuri în Liga Națională, reușind 12.1 puncte, 7.3 recuperări și 1.3 pase decisive. Acesta a mai evoluat în trecut la Gaz Metan, CSM CSU Oradea, CSA Steaua și BCM U Pitești.

Echipa medieșeană i-a mai transferat pe Octavian Popa Calotă, Nikola Siladji și Jonathan Barnes. De asemenea, Andrei Iliescu și Daniel Banciu continuă la Mediaș.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*