TNRS vă invită la teatru: ”Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu

Sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu se va juca spectacolul ”Autobahn”, de Neil LaBute, regia Andrei și Andreea Grosu.

„Autobahn” – un tablou aproape coregrafic al propriilor noastre existențe.

Adaptarea pentru scenă a proiectului „Autobahn” dezvăluie subtilități de dincolo de imaginea cinematografică. Pentru că teatrul este viu. Iar textul lui Neil LaBute este despre viață – despre viața noastră, despre micile și marile eșecuri care ne definesc existențele, în drumurile pe care fiecare le parcurge înspre propriile scopuri. În fuga nebună pe autostrada fără limită de viteze, în care cu toții ne intersectăm întâmplător singurătățile, oare ce putem descoperi: inutilitatea de a ne ascunde, imposibilitatea de a ne salva sau absurditatea vieții? Traseele personajelor captive în mașinile propriilor destine derapează într-un ritm alert pe scena teatrului, într-o ultimă confruntare cu propriile temeri și speranțe. Scena devine o prelungire firească a camerei de filmat, deschizând interpretări secundare sau închizând destinele personajelor sub pecetea unui tragism implacabil. Gesturile se precipită, ritualurile domestice o iau razna, zâmbetele artificiale se topesc. Emoția se intensifică. Nu mai este loc de small talks. Se trăiește!

Din distribuție fac parte Cendana Trifan, Mariana Mihu – Plier, Gabriela Pîrlițeanu, Horia Fedorca, Adrian Matioc, Ofelia Popii, Raluca Iani, Ciprian Scurtea, Marius Turdeanu, Viorel Rață, Adrian Neacşu, Cezara Crețu, Diana Văcaru-Lazăr, Mihai Coman și Iustinian Turcu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*