TNRS vă invită la teatru: ”Hedda Gabler”, de Henrik Ibsen, regia Botond Nagy

Astăzi, de la ora 17.00, în Sala Mare a Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu se va juca spectacolul ”Hedda Gabler”, de Henrik Ibsen, regia Botond Nagy. TNRS anunță că, în acest moment, mai sunt bilete disponibile pentru reprezentația din această după-amiază.

Hedda Gabler ne ia de mână și ne trezește la realitate. Ne face cunoștință cu universul care ne înconjoară, dar pe care îl negăm, fiindcă este nu doar urât, ci și dureros.
Temele sunt aceleași de milenii: complexitatea și fragilitatea relațiilor interumane, blândețea și vulnerabilitatea oamenilor, violența care se ascunde în viețile noastre de zi cu zi, erosul și manipularea. Pornind de la aceste subiecte, regăsim în scenă un spațiu atemporal, unde ne putem întâlni și confrunta proprii demoni.
Nu există soluții realiste. Spectacolul este o instalație technopoetică. Un grup de creatori tineri. Energii proaspete.

Din distribuție fac parte Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Ciprian Scurtea, Cendana Trifan, Adrian Matioc, Diana Văcaru-Lazăr, Arina Ioana Trif și Cristina Ragos.

Spectacolul conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanşa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*