Tomac: România are astăzi un preşedinte absent, care nu comunică

tomac(1)Liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a susţinut, ieri, la Alba Iulia, că România are în momentul de faţă un preşedinte „absent”, care nu comunică, înregistrându-se totodată o criză prelungită, determinată de faptul că prim-ministrul este urmărit penal. 
 
„Observăm că România are astăzi un preşedinte absent, care nu comunică, care se află mai mult în concediu decât în slujba celor care l-au ales, a cetăţenilor români, şi, sigur, o criză prelungită cu acordul preşedintelui şi anume aceea de a avea în fruntea României un prim-ministru urmărit penal. Credem că această situaţie agravează foarte mult şi decredibilizează enorm România pe plan european şi pe plan internaţional. Credem că criza morală prin care trece toată clasa politică trebuie conştientizată de toţi cetăţenii României, pentru că, până la urmă, cele responsabile sau instrumentele, instituţiile, organizaţiile care trebuie să găsească soluţii pentru problemele cu care se confruntă o societate sunt partidele politice”, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PMP, citat de Agerpres.
Eugen Tomac a opinat că pe scena politică se înregistrează o încercare de a împărţi ţara în două. „Din nefericire, asistăm pe scena politică la o încercare de a împărţi ţara în două, între stânga comunistă şi un PNL nereformat, cu mari defecte şi cu o moştenire din cadrul USL pe care o regăsim inclusiv prin acţiunile pe care le promovează, lucru extrem de grav”, a afirmat liderul PMP. 
Conducerea PMP a participat, ieri, la Alba Iulia, la şedinţa Colegiului Naţional. Tot la Alba Iulia a avut loc ieri Conferinţa Regională Centru a PMP, la care s-au reunit în jur de 600 de delegaţi din judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu. La reuniune a fost prezent şi fostul preşedinte Traian Băsescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*