Tot mai mulți sibieni se vindecă de Covid. Niciun deces nou de 5 zile

În județul Sibiu, de la începutul epidemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 494 de persoane (dintre care 464 adulți și 30 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 371 de persoane, iar 39 persoane au murit, din rândul celor confirmate pozitiv.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 1759 persoane izolate și 51 persoane în carantină.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au sunat în ultimele 24 de ore 126 de sibieni pentru a cere informații.

La 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns, în ultimele 24 de ore, la 32 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu la 100 de solicitări.

Polițiștii sibieni împreună cu efective ale poliției locale și ale jandarmeriei au avut ieri 30 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Au fost verificate 909 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă.

Polițiștii au identificat 4 persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Față de acestea s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*