TRAGEDIE! Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu. VIDEO

Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu care a avut loc în această dimineaţă pe strada Nicolae Teclu din Turda.

Pompierii clujeni au găsit la fața locului 7 persoane inconștiente, doar una fiind trasnportantă la spital în viață.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.”, a transmis ISU Cluj, citat de Monitorul de Cluj.

 

Patru copii cu vârstele cuprinse între 4 și 10 ani au murit în urma incendiului. Pompieri nu au putut să salveze nici adulții implicați în acest eveniment tragic.

„Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat.

A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05. Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ. Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.”, au mai adăugat reprezentanții ISU Cluj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*