Tragedie pe o stradă din Sibiu! Cum a murit un tânăr din Alba

Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată ieri seară că pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecției cu strada Berăriei, pe carosabil, se află o persoană decedată.

La locul indicat polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical.

Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

SAJ Sibiu aspune că a găsit tânărul inconștient într-un autoturism. Șoferul apelant a fost sfătuit să oprească mașina în parcarea de la Teatru.

„La scurt a sosit o ambulanță SAJ și a găsit în mașină, pe locul din dreapta față, un bărbat  inconștient. Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare și au continuat aproximativ 50 minute. Din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate și a fost declarat decedat”, arată SAJ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*