Transfăgărășanul e din nou blocat de mașini parcate neregulamentar. Polițiștii sibieni au umor

Ca în fiecare sfârșit de săptămână Transfăgărășanul e supraaglometar și blocat din cauza autoturismelor parcate neregulamentar. Într-un pamflet postat pe facebook polițiștii sibieni le mulțumesc șoferilor care au distrus amenajările rutiere dedicate fluidizării traficului pe Transfăgărășan și i-au anunțat că ”au fost premiați”

Polițiștii sibieni, plini de umor, îi anunță pe soferii care au parcat neregulamentar, îngreunând crculația pe Tranfăgărășan că ”vor fi premiați”.
”Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă:
Mulțumim tuturor acelor șoferi care au parcat mașinile pe partea carosabilă, pe acostament, pe căile de acces destinate pietonilor și îi felicităm pe toți cei care au distrus amenajările rutiere dedicate fluidizării traficului pe Transfăgărășan!
Probabil excursia vă face să vă simțiți extraordinar de bine știind că parcările pe care le-ați realizat au dus la blocarea oamenilor în tunel, iar pietonii fac slalom printre mașini!
Pentru fair-play, responsabilitate și decență veți fi premiați!”, anunță polițiștii sibieni pe pagina de facebook a instituției. Tot ei completează că ”Această postare este un pamflet! Tratați-o ca atare!”
Pe de altă parte, turiștii care ajung pe Trasfăgărășan sunt nemulțumiți din cauza lipsei parcărilor amenajate, unde să își poată lăsa autoturismele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*