Transformăm județul Sibiu în principalul pol turistic din România (P.E.)

Stațiunile Bâlea și Păltiniș, precum și celelalte două stațiuni balneoclimaterice din județ, Ocna Sibiului și Bazna, trebuie dezvoltate prin proiecte punctuale, astfel încât să devină atractive pentru turiști 365 de zile pe an.

Bogdan Trif

La Păltiniș, de exemplu, trebuie implementate proiecte care să vizeze construirea unui spa și a unei baze de tratament, a unei pârtii pentru sanie de vară, a unui parc de aventură și alte facilități pentru turiști.

· La Bâlea, în plus față de Păltiniș, trebuie construită o pârtie de schi.

· La Ocna Sibiului, pe terenul primăriei, situat în imediata vecinătate a lacurilor, trebuie construit un centru Welness-Spa, astfel încât turiștii să se bucure de binefacerile acestei stațiuni balneoclimaterice indiferent de sezon.

”Din păcate, nici Consiliul Județean și nici Primăria Sibiu nu au depus la Ministerul Turismului niciun proiect pentru a putea fi finanțat cu bani de la minister, așa cum au făcut autoritățile din Harghita, de exemplu. Ministerul Turismului are în atribuții doar finanțarea proiectelor depuse de autoritățile locale. Oricât am insistat pe lângă Consilul Județean și pe lângă Primăria Sibiu, la minister au ajuns doar două proiecte – Construcția bazei Salvamont Păltiniș și Dezvoltarea Stațiunii Ocna Sibiului – pe care le-am semnat și finanțat.

În calitate de președinte al Consiliului Județean, împreună cu echipa social-democrată, vom transforma județul Sibiu în principalul pol turistic din România”, a declarat Bogdan Trif.


Comandat de Partidul Social Democrat din România – Organizația Județeană Sibiu, publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, CUI mandatar financiar coordonator 21200019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*