Traseu tematic deschis de Direcția Silvică Sibiu în Pădurea Dumbrava – ”Descoperă secretele pădurii”

Direcția Silvică Sibiu a deschis, ieri, traseul tematic ”Descoperă secretele pădurii”, în Rezervația Naturală ”Parcul Natural Dumbrava Sibiului”.

Foto: Romsilva – Direcția Silvică Sibiu
Traseul tematic ”Descoperă secretele pădurii”, administrat de către Direcția Silvică Sibiu, este amplasat în Rezervația Naturală ”Parcul Natural Dumbrava Sibiului”, rezervație ce se întinde pe o suprafață de 933 ha, în apropierea Muzeului Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA” – unul din cele mai mari muzee în aer liber din România, Grădina Zoologică din Sibiu și nu numai.
”Pe parcursul traseului derumeții vor descoperi 18 coduri QR, unde veți găsi sub formă text și audio, o mulțime de informații interesante despre pădure”, informează reprezentanții Direcției Silvice Sibiu.
Traseul are o lungime de un kilometru, grad de dificultate – ușor și este un traseul tematic linear. Poate fi parcurs în 30-40 de minute și poate fi fizitat p tot parcursul anului. De asemenea,  traseul se poate parcurge fără însoțitor sau cu însoțitor prin solicitare prealabilă.
 Harta și regulile de vizitare ale traseului le puteți vedea pe: https://efdssibiu.ro/traseu-tematic/.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*