Trebuie să stai în izolare, dar ai chef de scandal? Costă!

Polițiștii din Tălmaciu au fost chemați alaltăieri să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale în Tălmăcel.

La locul incidentului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, între 5 localnici a izbucnit un scandal, unul dintre bărbați fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale după ce și-a provocat mai multe leziuni cu o sticlă spartă.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violențe.

Polițiștii au constatat că trei dintre bărbații care au participat la scandal și o femeie care a asistat la conflict, în stradă, au încălcat măsura izolării la domiciliu impuse după revenirea din străinătate. Cei patru au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 14.000 de lei și au fost introduși în carantină instituționalizată într-un centru de carantină din județ.

De asemenea, ieri, pe strada Sub Vii din orașul Ocna Sibiului polițiștii au prins doi localnici care au încălcat măsura izolării la domiciliu impusă după ce au revenit în țară. Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare și au fost plasați ulterior în carantină instituționalizată, într-un centru de carantină din județ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*