Trei mașini avariate din cauza unui șofer drogat

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 12,10, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștrandului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Șura Mare, ar fi pătruns în intersecția cu Șoseaua Alba Iulia virând la stânga fără să acorde prioritate intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre aeroport, autoturism pe care l-a proiectat într-un alt turism condus regulamentar dinspre centru spre aeroport.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto care a provocat tamponarea a indicat că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan, însă testarea cu aparatul Drugtest a indicat valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea prezenței substanței psihoactive în organism.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele în vederea declanșării unei anchete penale care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*