Trei percheziții în Mediaș la contrabandiști de țigări și alcool

În continuarea cercetărilor derulate într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza municipiului Mediaș.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada 2021 – 2022, doi medieșeni, în vârstă de 49, respectiv 60 de ani, ar fi comercializat țigarete și alcool etilic susceptibile a proveni din activități de contrabandă.

În urma perchezițiilor desfășurate în cursul zilei de ieri, polițiștii au identificat și ridicat cantitatea de  6.268 de țigarete și 170 de litri de alcool etilic, deținute în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

La nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete și alcool etilic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*