Trenuri și zboruri anulate din cauza vremii nefavorabile

Vremea nefavorabilă a dus la anularea a 85 de trenuri şi 15 curse aeriene, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cele mai afectate au fost regionalele CFR din sudul ţării. Este vorba de Constanţa, cu 36 de trenuri anulate, Craiova – cu 28 de trenuri anulate şi Bucureşti – cu 18 trenuri anulate, alte trei curse fiind anulate pe raza Regionalei CFR Galaţi.

Dintre cele 15 curse aeriene anulate, opt erau din Bucureşti, şase din Craiova şi una din Sibiu, mai exact zborul Lufthansa 1665 Sibiu – Munchen, care trebuia să plece aseară, la ora 18.25. „Cu excepția menținerii deciziei de anulare a zborurilor Lufthansa datorită neefectuării zborurilor de ieri, traficul până la această oră se desfășoară în condiții normale, de iarnă. Nu există premise ca în cursul zilei de astăzi traficul să nu se desfășoare în condiții normale, în situația în care nu apar schimbări meteorologice”, transmite Alexandra Păcurar, purtătoarea de cuvânt a Aeroportului Internațional Sibiu.

Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa a fost închis începând cu ora 6,30.

„În judeţul Constanţa au fost închise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Midia şi Mangalia. De asemenea, în judeţul Tulcea a fost închisă Bara Sulina. În judeţul Teleorman, punctele de trecere a frontierei cu bacul Turnu Măgurele – Nikopol şi Zimnicea – Svishtov au fost închise, din cauza vântului puternic”, precizează sursa citată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*