Tribunalul Sibiu va asigura doar permanența pentru cauzele urgente în ziua de 2 decembrie

La nivelul Tribunalului Sibiu, în ziua de 2 decembrie a.c., nu sunt planificate ședințe de judecată, fiind asigurată permanența pentru cauzele urgente, potrivit legislației în vigoare.

Potrivit prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 96 din 19.01.2022, ziua de 2 decembrie 2022, a fost stabilită ca zi liberă pentru personalul instituțiilor și autorităților publice.
În conformitate cu dispozițiile art. 3, hotărârea nu se aplică magistraților şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în ziua de 2 decembrie 2022 și nici participanților în aceste procese.
”La nivelul Tribunalului Sibiu, în ziua de 2 decembrie 2022, nu sunt planificate ședințe de judecată, fiind asigurată permanența pentru cauzele urgente, potrivit legislației în vigoare.
În ziua de 2 decembrie 2022, compartimentele din cadrul Tribunalului Sibiu ce desfășoară activități cu publicul vor fi închise”, explică expert Cornelia Elena Prundaru, purtător de cuvânt în cadrul Tribunalului Sibiu

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*