Tricou scos la licitație pentru transplant de cord

Echipa de ligă secundă CSC 1599 Șelimbăr continuă să se implice în viața comunității, prin strângeri de fonduri pentru semeni aflați în nevoie. Zilele acestea a deschis o licitație pentru tricoul căpitanului Alexandru Dandea, care poartă semnăturile tuturor coechipierilor săi. Prețul de pornire a fost 250 lei, banii strânși urmând a fi oferiți unei tinere din Șelimbăr care are nevoie de un transplant de cord. Licitația se desfășoară pe pagina de socializare a clubului CSC 1599 Șelimbăr și este deschisă până duminică la ora 18. Suma oferită era azi, la miezul zilei, de 210 euro.

„CSC 1599 Șelimbăr oferă la licitație tricoul «căpitanului» Alexandru Dandea, cu autografele tuturor jucătorilor noștri. Suma de pornire este de 250 de lei, iar doritorii pot licita în comentariile acestei postări, până duminică ora 18:00!

Clubul nostru se implică din nou într-un proiect umanitar, de această dată este vorba despre o tânără din Șelimbăr, Ana Maria Bădilă, în vârstă de 33 de ani care are nevoie de sprijinul nostru!

Ana Maria Bădilă și Asociația ” O inimă, o șansă” strâng fonduri pentru transplantul de cord, iar suma necesară depășește cu mult posibilitățile oricărei familii normale din România, iar noi am decis să nu rămânem pasivi și să-i sărim în ajutor!

Nu este prima dată când CSC 1599 Șelimbăr depășește granițele sportive și se implică în acțiuni umanitare, iar pe lângă tricoul oferit spre licitație, întreg staff-ul a dorit să o sprijine pe Ana Maria Bădilă, lucru pe care îl puteți face și voi în conturile deschise pe Asociația „O inimă, o șansă”:

Cont IBAN Lei: RO86BTRLRONCRT0645565701

Cont IBAN Euro: RO36BTRLEURCRT0645565701

Cont IBAN USD: RO40BTRLUSDCRT0645565701

ASOCIAȚIA O INIMĂ, O ȘANSĂ

CUI: 46549270

Jud. Sibiu, Comuna Selimbăr

Adresa: Str. Bucuresti nr. 23“, este mesajul clubului din Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*