Trif a încercat s-o convingă pe Sorina Pintea că noul spital trebuie construit pe Calea Poplăcii

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, s-a aflat ieri într-o vizită de lucru la Sibiu.

Însoţită de Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu, şi de reprezentanţi ai administraţiei publice locale, șefa de la Sănătate a vizitat cele două amplasamente vehiculate pentru construirea viitorului spital judeţean.

“Există voinţă politică pentru construirea unui nou spital la Sibiu”, a declarat la final ministrul Sănătăţii, potrivit unui comunicat de presă al PSD Sibiu.

Bogdan Trif a pledat încă o dată pentru construirea viitorului spital pe Calea Poplăcii. “Există posibilitatea amplasării noului spital pe Calea Poplăcii, unde MApN și-a manifestat disponibilitatea de a trece în proprietatea Ministerului Sănătății și/sau a autorităţilor publice locale, o suprafață de teren suficientă pentru construirea spitalului. Locaţia de aici este lângă pădure, nu se compară cu cea propusă de PNL, adică lângă zona industrială şi în apropierea gropii de gunoi!”, a subliniat acesta.

Sorina Pintea, a declarat ieri că se va construi un nou spital judeţean în oraş, dar că ea personal a auzit din presă despre această investiţie, deşi anterior fostul premier Mihai Tudose şi liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţaseră sprijin pentru proiect. “Eu am auzit de spitalul din Sibiu din presă. Deci, la mine, la minister nu a ajuns nimic şi îi spuneam doamnei preşedinte (preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean – n.r.) că există nişte reguli”, a spus ministrul Sorina Pintea, întrebată de presă ce şanse sunt să se construiască un nou spital judeţean la Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*