Trofeul Cupei României a ajuns la Sibiu. Suporterii sunt invitați la concurs

Trofeul Cupei Romaniei a ajuns la Sibiu și va fi prezentat iubitorilor de baschet, luni, 6 februarie 2017, de la ora 12:00, în magazinul Andu din incinta Shopping City Sibiu și LIVE pe pagina de facebook. Cu această ocazie, vor fi prezentate și echipamentele care vor fi purtate de jucătorii reprezentativelor Nordului și Sudului, la evenimentul care întrunește stelele baschetului românesc, Superbet All Star Game Sibiu 2017.În avanpremiera evenimentelor care vor fi găzduite de orașul nostru, între 14 și 18 februarie 2017, trofeul Cupei României va fi prezentat publicului, alături de tricourile care vor fi îmbrăcate de stelele baschetului românesc. Prezentarea va fi transmisă LIVE pe pagina de internet a BC CSU Sibiu.

Expus o săptămână, pentru public

Trofeul va rămâne expus, timp de o săptămână, în fața magazinului ANDU din incinta Shopping City Sibiu, iar fanii baschetului sunt invitați să se fotografiezee cu trofeul și să posteze fotografia pe pagina de Facebook a evenimentului, într-un comentariu.

Cinci dintre fotografiile care vor primii cele mai multe  Like-uri, până pe data de 11 februarie 2017, vor fi premiate, autorii lor urmând să câștige câte un bilet de intrare gratuit la finala turneului Superbet Final Eight Cupa României 2017 .

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 12 februarie 2017, pe pagina evenimentului și li se va solicita să ne transmită datele de contact într-un mesaj privat.

 

 

Superbet Final Eight Cupa României și Sperbet All Star Game 2017 se desfășoară la Sibiu, între 14 și 18 februarie 2017 și este organizat de Federația Română de Baschet, Clubul Sportiv Universitar Sibiu și Asociația Baschet Club Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*