Trofeul Zetea a ajuns la Sadu

În perioada 5 – 8 februarie 2023, la București a avut loc cea de-a 26-a sesiune ordinară a Adunării generale a ACoR, precum și ședința ordinară pe semestrul I/2023 a Consiliului director al ACoR.

Foto: Facebook Comuna Sadu

Cea de-a 26 – sesiune ordinară a Adunării Generale ACoR este evenimentul anual în cadrul căreia se decernează: ordinele, trofeele și diplomele anuale care încununează activitatea comunelor și a primarilor pe diverse domenii.

Foto: Facebook Comuna Sadu

Primarului comunei Sadu, Valentin Ivan i-a fost decernat trofeul „ZETEA”. Această distincție a fost instituită începând cu anul 2016 și se acordă comunelor și/sau primarilor acestora în semn de apreciere pentru instalarea de investitori și promovarea de produse tradiționale românești, în mediul rural.

Foto: Facebook Comuna Sadu

„Trofeul ZETEA pe care, cu bucurie, l-am primit în numele comunității din comuna Sadu este rezultatul unei bune colaborări între administrația locală și oamenii locului. Le mulțumesc tuturor celor din comunitatea sădeană pentru colaborare și implicare, iar juriului pentru încununarea și recunoașterea efortului nostru.”, a declarat Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*