Trupa austriacă Wiener Blond, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

Trupa austriacă Wiener Blond revine pe 3 și 4 martie în România, pentru două concerte, la Timișoara și Sibiu, după ce a concertat în luna octombrie, la București.

foto: Konstantin Reyer

Duo-ul format din tinerii muzicieni Sebastian Radon și Verena Doublier a devenit cunoscut pe scena muzicală austriacă pentru combinația originală de beatbox, pop alternativ și cântec vienez, dar și pentru versurile pline de umor, care surprind, cu un fin simț al observației, viața cotidiană a vienezilor: de la o plimbare cu metroul, la tradiționalul spriț vienez sau la pasiunea pentru deserturile tipic austriece.

Debutul și l-au făcut în 2015 cu albumul „Der letzte Kaiser / Ultimul împărat”. Un an mai târziu și-au lansat și cel de-al doilea album „ZWA / Doi” , în cadrul a două concerte sold-out la celebrul Musikverein din Viena.

„Wiener Blond își interpretează compozițiile autoironice cu un anume șarm jucăuș și cu perfecțiune muzicală”, apreciază postul național de radio FM4. Pe lângă două voci remarcabile, aparițiile lor scenice includ adesea doar o chitară, un cajon și o stație loop.

La Sibiu, îi puteți asculta live în data de 4 martie, la Sala Teatrului Național „Radu Stanca”, de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 20 lei (preț întreg) și 15 lei (preț redus). Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală, de pe str. Nicolae Bălcescu nr. 17.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*