Tudor Gheorghe, pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu”

La 100 de ani de România, maestrul Tudor Gheorghe, împreună cu Orchestra Concertino din Chișinău, urcă pe data de 22 noiembrie, începând cu ora 19.00, pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu (fosta Casă de Cultură a Sindicatelor), pentru un spectacol aniversar de excepție.

Pentru mai bine de trei ore, celebrul artist român, precum și muzicienii conduși sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, își vor încânta audiența cu toate melodiile de succes înregistrate și iubite de public în ultimii 30 de ani. Spectacolul „Tot ce-i românesc nu piere” le va oferi sibienilor șansa de a fredona melodii precum „Acolo este țara mea” sau „Muică, toți suntem un neam” și de a se bucura de toate surprizele pregătite de olteanul universal.

Biletele pentru spectacolul „Tot ce-i românesc nu piere” au fost deja puse în vânzare la Casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu” și pot fi achiziționate zilnic, începând cu ora 14.00.

Onorat de președintele României cu Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”, cântărețul, compozitorul și actorul Tudor Gheorghe a înregistrat de-a lungul carierei sale nu mai puțin de 28 de albume cu care a încântat milioane de oameni.


Viorica MAIER

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*