Turație maximă pentru Raliul Sibiului Unicredit Leasing

Câteva săptămâni ne mai despart de startul Raliului Sibiului UniCredit Leasing 2017, etapă ce se află în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

foto: Sebastian Marcovici

Competiția va fi organizată în perioada 6-7 octombrie, de Clubul Sportiv “Aria pentru Sport”, în parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu. Evenimentul este ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național de Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

„Publicul din Sibiu și-a dovedit de-a lungul anilor nivelul deosebit de cunoaștere și de apreciere a raliurilor, așa că merită un asemenea eveniment care să le insufle emoție. Revin cu plăcere în orașul care mi-a adus prima victorie în campionatul național, iar experiența organizării de anul trecut este acum încredințată unei finale cu însemnătate. Titlul național este disputat în acest sezon de două repere ale automobilismului românesc, Bogdan Marișca și Dan Gîrtofan, care merită toată susținerea sibienilor în această luptă decisivă!”, a afirmat Mihai Leu, reprezentant AMC Racing, partener al Raliului Sibiului.

După succesul repurtat de organizatorii Raliului Sibiului în 2016, piloților le este pregătită, anul acesta, o nouă provocare. Timp de două zile, echipajele vor avea de parcurs peste 110 de kilometri în zona Păltinișului, dar și spre Boarta, Buia, Metiș, Răvășel, Nucet, Săcădate, Noul Român, Chirpăr și Ilimbav. Traseul ales pentru anul acesta pentru probele speciale cuprinde zone în care, în trecut, se desfășura Raliul Dunării. Proba cea mai așteptată, Superspeciala, se va desfășura pe un traseu extrem de spectaculos, în zona centrală a Sibiului, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 18.00.

„Anul acesta, Clubul Sportiv Aria pentru Sport organizează pentru al doilea an consecutiv Raliul Sibiului. Va fi, cu siguranță, o mare provocare, atât pentru noi, ca organizatori, cât și pentru echipaje, având în vedere că etapa de la Sibiu va fi ultima din Campionatul Național. Am pregătit un traseu extrem de pitoresc pentru probele speciale, diferit față de anul trecut, cu multe probe speciale care traversează zone încărcate din punct de vedere cultural și care vor fi o adevărată încântare pentru toți participanții la Raliu: piloți și spectatori, deopotrivă”, a declarat Maria Ciolan, președinte Club Sportiv Aria pentru Sport Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*