Turcan a depus 11 amendamente la buget

Copreședintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a depus unsprezece amendamente la buget, care însumate depășesc 1,8 milioane de lei. Ea cere majorității PSD să voteze la buget amendamente privind proiectele prioritare de dezvoltare și modernizare ale județului Sibiu.

Raluca Turcan a depus 11 amendamente la legea bugetului pentru anul viitor

Raluca Turcan a depus 11 amendamente la legea bugetului pentru anul viitor

Turcan a solicitat alocări de fonduri pentru pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii din judeţul Sibiu, dar și pentru Serviciul de Asistență Socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului și înființarea unui centru social pentru bătrâni în comuna Chirpăr. De asemenea, ea a considerat necesară suplimentarea fondurilor pentru finanțarea proiectului de extindere a rețelei de canalizare din comuna Orlat, modernizarea şi asfaltarea drumurilor din comunele: Arpașu de Jos, Marpod, Axente Sever, modernizarea şi asfaltarea drumului comunal Transfăgărășan – Mănăstirea Cîrțișoara – Păstrăvăria Albota și asfaltarea drumurilor comunale din Gura Rîului.

Deputatul liberal a mai cerut suplimentarea fondurilor necesare pentru finalizare proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de bază în localitățile Marpod, Ilimbav, Nocrich și Hosman”, majorarea bugetului pentru achiziționarea căminului cultural din Axente Sever și majorarea bugetului pentru finalizarea proiectului „Dezvoltarea comunei Chirpăr prin modernizarea drumurilor, construirea sistemelor funcționale de apă și apă uzată și punerea în valoare a moștenirii culturale”.

Valoarea totală a amendamentelor depuse de Raluca Turcan pentru proiectele judeţului Sibiu este de 1.840.866 lei, potrivit unui comunicat de presă remis, astăzi, de către Departamentul de comunicare al PNL.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*