Turcan: ”Klaus Iohannis și PNL sunt garanțiile că România rămâne în Europa” | ADVERTORIAL

Primul ministru Viorica Dăncilă e somată de cei mai importanți ambasadori europeni la București să oprească atacul la adresa justiției.

Oficiului European de Luptă Antifraudă îl anchetează pe președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru furt din bani europeni. Calculele exacte arată că românii nu s-au atins decât într-o măsură foarte mică de banii oferiți de Uniunea Europeană pentru dezvoltare, transport, infrastructură, educație, tineret, sănătate.

În această atmosferă în care se va desfășura campania pentru alegerile europarlamentare, liberalii propun cea mai bună listă pentru VOTUL din 26 mai.  ”Lista de candidați a PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European este deschisă de jurnalistul Rareș Bogdan, unul dintre cei mai vocali apărători ai independenței justiției. Pe locul doi de pe listă se află unul dintre campionii absorbției de fonduri europene din Romania, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, apoi purtătorul de cuvânt al popularilor europeni, Siegfried Mureșan cel care a reușit să obțină sprijinul Parlamentului European pentru Laura Codruța Kovesi procuror european”, anunță președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

De ce e importantă tema justiției

“Alegerile trecute au fost o înșelătorie cap coadă!

1. Ați auzit vreun PSD-ist spunând că prima decizie pe care o vor lua va fi albirea dosarelor de condamnare cu executare la pușcărie pentru Dragnea? Asta au făcut cu OUG 13.

2. Ati auzit vreun PSD-ist spunând ca prioritatea României în guvernarea lor o reprezintă dezincriminarea faptelor de corupție, punerea în libertate și rejudecarea unor condamnați definitiv? Suntem la un moment de cumpănă. Vedem care sunt semnalele din exterior, vedem ce se întâmplă la nivelul guvernului, iar dacă aceste lucruri nu se îndreaptă, viitorul României este amanetat. O spun ferm și clar.

Un vot covârșitor la referendum va fi o motiune de cenzură și avem șansa ca unii de la ei să se delimiteze de grupul infracțional care a confiscat PSD. Și, în felul acesta, putem scăpa România de Dragnea. Putem restabili democrația care stă să piară! Acesta este scopul și rolul referendumului propus de președintele Klaus Iohannis”, afirma Raluca Turcan.

Sibiul poate da tonul

14 localități din județul Sibiu au fost parcurse  în ultimele două săptămâni de liderii PNL Sibiu pentru a vorbi cu sibienii și a-i convinge să meargă la vot în 26 mai.”Sibienii sunt extrem de nemulțumiți pentru că și-ai dat seama că au fost mințiți teribil la alegerile trecute. Sibienii știu ce înseamnă Europa pentru România. Europa pentru România înseamnă deopotrivă bani și reguli.

Regulile le-am încălcat, banii i-am ratat în mare parte. Sibienii știu foarte bine că au de dat două voturi importante în data de 26 mai, nu doar unul. Un vot pentru referendumul convocat de Președintele României, adica o palmă usturătoare împotriva corupției. Și al doilea vot va fi pentru echipa cea mai bună care să ne reprezinte în Parlamentul European, de departe echipa PNL, echipa președintelui Klaus Iohannis”, a declarat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

“Din Arpașu de Jos, Porumbacu de Jos până la Nocrich, Bârghiș, de la Avrig, Racovița, Sadu, Rîu Sadului, Cârțișoara până la Alma, Blăjel, Bazna, în Gura Rîului și Poiana Sibiului sibienii din aceste localități așteaptă cu nerăbdare ziua de 26 mai, pentru că au prima ocazie de a sancționa prin vot, frauda uriașă de încredere a PSD-iștilor de la alegerile trecute”, a mai spus Raluca Turcan.


ADVERTORIAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*