Turcan: PNL Sibiu merită un loc eligibil la alegerile europarlamentare

Liderul liberalilor sibieni, deputatul Raluca Turcan, negociază o poziție eligibilă pentru organizația județeană pe care o conduce pe lista de candidați a PNL pentru alegerile europarlamentare.

„Sunt în proces de negociere și consider că PNL Sibiu, ca organizația cu cel mai bun rezultat la alegerile trecute, merită și ar trebui să primească un loc eligibil pentru Parlamentul European și, da, să fie reprezentat PNL Sibiu în Parlamentul European, dar mai ales să fie reprezentați sibienii în Parlamentul European”, a declarat Turcan, astăzi, pentru Mesagerul de Sibiu.

Surse liberale afirmă că senatorul Mircea Cazan va fi candidatul PNL Sibiu, însă Raluca Turcan a dezmințit acest zvon. „Nu am avut nici o discuție personală cu Mircea Cazan pe acest subiect. Raluca Turcan nu are preferințe personale pentru Parlamentul European și decizia cu privire la candidații PNL pentru Parlamentul European va fi luată întâi de organizația județeană și, de asemenea, la nivel național. Așadar, orice informație pe această temă despre acest nume nu poate să fie decât o pură speculație întâmplătoare sau mai puțin întâmplătoare”, a subliniat Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu și prim-vicepreședinte la nivel național.

Viitoarele alegeri pentru Parlamentul European se vor desfăşura între 23 şi 26 mai 2019, potrivit unei decizii adoptate la Bruxelles. În luna iunie, liberalii vor definitiva criteriile pe care trebuie să le îndeplinească aspiranții la candidatură, după care nominalizările ar putea face obiectul unor sondaje de opinie.

Raluca Turcan a mai anunţat, astăzi, că liberalii vor depune o moţiune de cenzură în această sesiune legislativă. „Sper să fie convinşi de situaţia dezastruoasă în care ne aflăm cu acest guvern agramat şi incompetent mai mult de jumătate de parlamentari, să-l schimbăm şi să avem în România o guvernare europeană, pentru români, nu pentru infractori şi puşcăriabili”, a declarat parlamentarul liberal.

Mihai COLIBABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*