Turneul „Toți pentru 1“, un succes încă de la prima ediție

Sute de tineri fotbaliști, părinți, antrenori și apropiați ai acestora au trăit la intensitate maximă meciurile din cadrul Turneului „Toți pentru 1“ organizat în perioada 24-26 iunie la Sibiu. A fost o primă ediție reușită, în condițiile în care „competiția copiilor născuți în anul 2014 a ținut capul de afiș la nivel național în weekend-ul trecut“. Pe lângă fotbal, competiția a avut parte de show-uri oferite de Kangoo Club By Iulia și Jump4fun Sibiu.

foto: facebook/Tigrii Team

La startul competiției s-au aliniat cele mai valoroase echipe din țară la această categorie, între care Academia Hagi, CFR Cluj, UTA Arad, Academia „U“ Luceafărul Cluj sau Rapid București. Li s-au alăturat sibienii de la Tigrii Team, coordonați de Laurențiu Preda, inițiatorul puternicului turneu de la Sibiu. Partidele s-au desfășurat pe terenul 2 al Stadionului Municipal, fiind urmărite cu sufletul la gură de sute de spectatori. Tinerii fotbaliști sibieni au avut o presație peste așteptări, reușind să încheie turneul pe locul 4 din 10 participante.

„După 3 zile intense de fotbal spectacol, în care acești copii au dat totul să se ridice la cel mai înalt nivel, turneul «Toți pentru 1» a ajuns la final. UTA Arad câștigă prima ediție a turneului „Toți pentru 1“ într-o finală decisă la lovituri de departajare cu Academia Hagi.

Clasamentul final este următorul:

  1. UTA Arad
  2. Academia Hagi
  3. Academia FC U Cluj Luceafărul
  4. Tigrii Team Sibiu

Mulțumim tuturor celor prezenți de la cluburile de mare tradiție și susținătorilor lor la toți cei care au muncit la organizare. Iar o apreciere deosebită o avem pentru sibienii care au venit să vadă pe viu o competiție sportivă frumoasă fie că au fost 30 de grade fie că a plouat foarte tare.“, a transmis Laurențiu Preda, la finalul turneului.

Turneul „Toți pentru 1“ rezervat copiilor născuți în anul 2014 este unul cu circuit închis, echipele participând pe bază de invitație. „După prima ediție, cluburile s-au declarat foarte mulțumite și așteaptă cu nerăbdare ediția de anul viitor, unde organizatorii pregătesc o mare surpriză care să aducă un plus valoare și mai mare turneului. Astfel, organizatorii au primit dorința de a participa a două cluburi puternice din Europa. Ne bucurăm că încă de la cele mai fragede vârste copiii au șansa de a juca meciuri frumoase și spectaculoase în compania celor mai titrate branduri atât din țară cât și din străinătate!“, a transmis Laurențiu Preda.

Echipe participante: Academia Hagi (2 grupe), CFR Cluj, Poli Timișoara, UTA Arad, Rapid București, Sepsi SF Gheorghe, Academia U Luceafărul Cluj, Celta Brașov, Tigrii Team

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*