Turneul VAMA Neconvențional ajunge în weekend la Sibiu

Trupa Vama ajunge sâmbătă, 21 august, în Sibiu, cu cel mai mare turneu național în 2021 – VAMA Neconvențional.

Băieții vor cânta la Muzeul Astra, cea mai importantă instituție etnomuzeală din România, care găzduiește un patrimoniu extrem de divers românesc, săsesc și al altor minorități. Fanii care ajung aici pot vizita cele 4 muzee, cu peste 400 de case, anexe gospodărești și instalații tehnice, întinse pe 96 de hectare. Cei care nu reușesc să vină la eveniment, îl pot urmări pe PRO TV Plus și pe Voyo.ro, pentru că va fi transmis live.

Concertul va începe la ora 21:00, însă fanii trupei sunt invitați de la ora 16:00 să participe și la activitățile conexe care se vor întâmpla în perimetrul evenimentului. Aceștia vor putea să petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu mâncare gustoasă, cărți, târguri de artă, bijuterii, meșteșugari, design vestimentar, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse. Toate activitățile pot fi găsite pe vamamusic.ro.

În acest fel, trupa Vama își propune să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

Tudor Chirilă, solist VAMA: ,,Ne bucurăm să fim la Sibiu, la Muzeul Astra, exact în timpul Festivalului de Teatru de la Sibiu, când orașul capătă un anumit tip de vibrație, când există o poftă enormă de teatru și asta vine cumva la fix pentru că muzica noastră are o doză de teatralitate în ea și cântecele noastre cumva se revendică și de la o atmosferă și o apropiere mai teatrală față de muzică, și teatrală nu în sensul rău, ci în sensul bun, în sensul unei povești, în sensul unor personaje, în sensul unui alt tip de imaginare și de imaginație. Așa că suntem foarte fericiți că ne nimerim în timpul festivalului de teatru și sperăm să devenim cumva și noi o parte din vibrația Sibiului, la concertul Vama Neconvențional de pe 21 august.”

Probele de sunet vor începe la ora 17:00, iar publicul prezent la Muzeul Astra va avea acces la ele. După probe, fanii vor putea să discute cu formația despre muzică în general, despre cum încep o carieră de muzician sau tot felul de tips&tricks care să-i ajute să-și facă din pasiune meserie.

După Sibiu, trupa Vama se îndreaptă spre alte locații inedite din România:

  • IAȘI, VINERI, 27 AUGUST, SENZORIA (ZONA DE AGREMENT CIRIC)
  • SINAIA, SÂMBĂTĂ, 28 AUGUST, COTA 2000

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la următoarele prețuri:

– Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
– Sales: 79 lei Acces General

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore, sau pot face dovada că au trecut prin boală. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori. Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Trupa Vama este formată din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – Chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*