Tursib se reinventează / 9 autobuze electrice şi 40 de autobuze alimentate cu gaz natural

Tursib este una dintre companiile cu o veche tradiţie în privinţa transportului public din România. Din dorinţa de a duce mai departe această tradiţie şi de a oferi utilizatorilor transportului public din Sibiu cele mai bune servcii, Tursib se reinventează.

Tursib: Am început cu lansarea unei noi linii de transport – Traseul Verde, executat cu 5 minibuze electrice. Nu ne oprim însă aici. Proiectele de dezvoltare ale bazei auto continuă cu achiziţionarea a încă 9 autobuze electrice de 12 metri, precum şi cu alte 40 de autobuze alimentate cu gaz natural comprimat.

Faptul că întregul parc auto se va reînnoi va determina îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru conducătorii auto, care vor avea maşini performante, cu sisteme de siguranţă în trafic mult îmbunătăţite şi care oferă şoferului un confort sporit în timpul orelor de serviciu.

Lărgirea parcului auto nu este singura direcţie de dezvoltare pe care ne-o propunem. Vom avea în curând ateliere de reparaţii modernizate, dedicate fiecărui tip de autobuz (combustibil clasic, gaz comprimat, sau electric). Mecanicii noştri vor lucra cu cele mai noi modele de motorizări din domeniul transportului public – elctrice şi CNG.

Vom implementa de asemenea un sistem de dispecerizare nou şi softuri performante, dedicate urmăririi şi gestionării activităţii de transport, în aşa fel încât angajaţii noştri să poată monitoriza cât mai uşor autobuzele în trafic şi să poată comunica mai rapid.

Suntem constienţi de faptul că forţa de muncă este cel mai important atu al companiei şi de aceea ne preocupăm în perioada următoare (până la finalul acestui an) de îmbunătăţirea condiţiilor de lucru pentru fiecare salariat în parte şi pentru că ne găndim la bunăstarea colegilor noştri, lucrăm la o schemă nouă de salarizare, îmbunătăţită. Ne propunem o reformă complexă a întregului sistem de remunerare şi de lucru în compania noastră, care să permită angaţilor să îşi atingă maximum de potenţial.

Pentru implementarea tuturor acestor proiecte de extindere şi modernizare, echipa Tursib va avea nevoie de o infuzie de personal. Avem posturi deshise în aproape toate compartimentele, începand mai ales cu posturile de conducători autobuz – fără de care extinderea într-o aşa mare măsură a activităţii noastre nu ar putea să aibă loc. Şi în celelalte departamente va fi nevoie de personal suplimentar – ingineri de transport, mecanici auto, dispeceri, personal TESA, etc.

Dacă vă doriţi să lucraţi într-o companie modernă unde să vă puteți valorifica experiența și cunoștințele, sau vă aflați la începutul carierei, dar sunteți motivat să învățați și să vă adaptați unui mediu de lucru profesionist, vă așteptăm în echipa noastră pentru a scrie mai departe povestea de succes Tursib. Vă invităm să ne trimiteţi CV-ul dumneavoastră pe adresa personal@tursib.ro.

Ȋn acelaşi mod în care ne-am luat un angajament pentru îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie pentru toţi utilizatorii transportului public din Sibiu, în egală măsură suntem dedicaţi în a oferi locuri de muncă în care angajaţii companiei să muncească într-un mediu modern, competitiv şi să poată să se dezvolte din punct de vedere profesional. Considerăm că fundația unei companii este alcătuită din oamenii ei. Personalitatea, expertiza și atitudinea acestora formează un mix unic și nereplicabil într-o altă firmă.

Vă aşteptăm aşadar să vă alăturaţi echipei Tursib şi să contribuiţi la remodelarea serviciilor de transport public din Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*