Tyler Laser, jucătorul celor de la CSU Sibiu, a fost operat. Azi începe recuperarea!

Baschetbalistul BC CSU Sibiu, Tyler Laser, a fost supus ieri unei intervenții chirugicale, după ce, în urma unor investigații amănunțite, i-au fost identificate mai multe formațiuni de tipul unor depozite calcice, la cotul drept.

foto: CSU Sibiu

Tyler Laser, unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei locale, nu a putut evolua la capacitatea lui maximă, în ultima partidă, iar în cursul zilei de ieri a fost supus unei intervenții chirurgicale.

”Sunt fericit că mi-au fost scoase acele depozite calcice de la cot. Mulțumesc lui Dumnezeu că totul a decurs bine și că avem această pauză de trei săptămâni. Le mulțumesc celor din club pentru bunăvoița de a mă ajuta să rezolv această problemă, dar și fanilor CSU pentru sprijin. Sunt recunoscător tuturor, dar și familiei și prietenilor care s-au rugat pentru mine. Abia aștept să mă recuperez complet și să pot reveni pe parchet, în culorile CSU”, a declarat americanul.

Baschetbalistul BC CSU Sibiu va începe de astăzi un amplu program de recuperare și, în funcție de modul în care va decurge acesta,va reveni la antrenamente alături de echipă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*