ULBS: Rectorul Bondrea a fost reales pentru încă patru ani | REZULTATE în exclusivitate

Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea a fost reales, astăzi, în funcția de rector al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Mandatul său va fi până în 2020.

Din totalul de 696 de electori, s-au prezentat la urne 558, din care 474 au reconfirmat poziția de rector a prof. univ. dr. ing. Bondrea. De altfel, Bondrea a fost singurul candidat înscris. Biroul Electoral Central a fost format din prof. univ. dr. Carmen Domnariu, conf. univ. dr. Dan Miricescu, conf. univ. dr. Silviu Nate, lect. univ. dr. Vasile Moțoc, jr. Daniela Bădilă și studenta Olivia Hoza.

Descarcă programul managerial al lui Bondrea pentru mandatul 2016-2020

Bondrea nu a dorit să facă, astăzi, nici un comentariu, iar purtătorul de cuvânt al ULBS spune că va da publicității un comunicat, în cursul zilei de mâine.

Ioan BONDREA:
„Întregul meu program managerial se înscrie în strategia de dezvoltare a ULBS 2020 – «Sustenabilitate și excelență pentru comunitate». Consider că sarcina unui rector poate fi definită într-un mod simplu: să creeze un mediu în care colegii săi să se simtă motivați pentru a da tot ce e mai bun în activitatea de predare și cercetare.“

În 29 februarie, Senatul ULBS își va alege noul președinte și, în cadrul aceleiași ședințe, va fi validat noul rector.proces verbal alegeri rector


Citește mai mult:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*