Ultima impresie contează. Iernăm cu speranțe

CSU Sibiu – CSM VSKC Miercurea Ciuc, 96-80 (56-29) în etapa a 12-a a Ligii Naționale de baschet masculin

foto: captura video

Partida din această seară, ultima din acest an în cadrul Ligii Naționale de baschet masculin pentru ambele echipe, s-a încheiat cu victoria categorică a gazdelor, 96-80.

Gruparea sibiană a reușit să pună în aplicare apărarea mai agresivă exersată la antrenamente în ultima vreme, cu McGrew excelent și cu sprijinul nou venitului James Padgett, astfel că meciul n-a avut practic istoric. În fața propriilor suporteri, CSU Sibiu a condus ostilitățile de o manieră categorică încă din primul sfert, Hoyo având apoi prilejul de a da minute mai multor jucători în partea a doua a meciului. Ai noștri au avut constant procentaje de peste 50 la sută la toate tipurile de aruncări aproape întregul meci, cu o mică scădere în sfertul patru la cele de trei puncte (am încheiat cu 48 la sută). Am dominat clar la pase decisive, 22-12, și 38-31, la recuperări.

S-a terminat 96-80 (33-11, 23-15, 18-23, 22-31)

Pe lista marcatorilor s-au remarcat Tamulis 26 puncte, Tohătan 19 pct. și Padgett 15 pct., la recuperări McGrew – 9 recuperări, Pratt – 8, și Uță – 6, aceiași McGrew, cu 7 reușite, Tohătan – 5 și Pratt – 4, fiind liderii echipei la pase decisive.

CSU Sibiu va mai disputa două partide în acest an, în Cupa României (între Crăciun și Anul Nou). Va întâlni învingătoarea dintre CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu, meci care va avea loc luni 20 decembrie, de la ora 17.

Declarații după meci Lucas Tohătan și Miguel Angel Hoyo:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*