Ultimul meci din 2017. Juniorii CSU Sibiu vor fi premiați

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Dinamo București, în ultima partidă din 2017.

Meciul se va disputa mâine, de la ora 19:00, la Sala Transilvania, și nu va fi televizat. Juniorii Under 13, Under 16 și Under 18 vor fi premiați în pauza partidei.

După parcursul fără greșeală pe teren propriu, BC CSU Sibiu încheie anul 2017 tot cu un meci în fața propriilor suporteri, cu CS Dinamo București. Înaintea partidei de vineri, antrenorul Dan Fleșeriu a declarat: ”Dinamo este una din echipele care joacă doar cu jucători români acum. Au niște tineri de mare perspectivă care încearcă să facă față la nivelul competiției. Au avut reprize, sferturi sau chiar jumătăți în care s-au ținut aproape de echipele importante ale campionatului așa că vom avea un meci destul de interesat în care trebuie să stăm concentrați pe toată durata lui. Este al treilea meci într-o săptămână și va fi foarte important ca jucătorii noștri să fie responsabili și atenți, în primul rând să nu se accidenteze, iar în al doilea rând, evident, să reușim să câștigăm și meciul acesta.”.

Ultimul meci din 2017 nu va fi televizat, iar biletele sunt puse în vânzare pe www.csusibiu.ro și www.kompostor.ro. Cele care vor rămâne disponibile se vor putea achiziționa vineri, înainte cu o oră de startul partidei, direct de la Sala Transilvania.

Juniorii antrenați de Cristian Crăciun, Alexandru Rubint și Alexandru Kovacs vor primi cadouri, înaintea sărbătorilor, pentru performanțele obținute în competițiile organizat de Federația Română de Baschet. ”Clubul nostru reușește să aibă rezultate foarte bune atât la nivel de seniori, cât și la juniori, ne mândrim cu acest lucru și, în semn de apreciere pentru eforturile și serioziatatea de care acești 60 de copii dau dovadă, am decis să le oferim câte un cadou. Le mulțumim și partenerilor noștri, Decathlon, Auchan și Centrul de Sănătate Aria, pentru sprijinul acordat în cadrul acestei acțiuni”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*