Un bărbat a murit și un altul a fost grav rănit, striviți de un mal de pământ

O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav după ce, luni după-amiază, au fost surprinse de o surpare de piatră la o carieră din Constanța.

Foto: ISU Dobrogea

O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav după ce, luni după-amiază, au fost surprinse de o surpare de piatră la o carieră din localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu, în apropierea municipiului Medgidia, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, după ce pompierii au fost solicitaţi să intervină printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, cele două persoane fiind scoase rapid de sub piatră.

Pentru una dintre victime cadrele medicale au încercat în zadar resuscitarea, fiind înregistrat decesul. Cea de a doua persoană a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a informat că ambele persoane scoase de sub piatră sunt bărbaţi, cel transportat la spital suferind un traumatism cranio-cerebral grav.

Conform  ISU Dobrogea, la locul producerii tragediei au fost mobilizate două echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere incendii, containerul multirisc, o ambulanţă SMURD, un echipaj al SAJ şi elicopterul SMURD.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*