Un bărbat internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu a DISPĂRUT!

ACTUALIZARE: Simion Ioan, bărbatul din Tălmaciu care a dispărut de la Spitalul de Psihiatrie, a fost găsit în această după-amiază, mergând pe jos, la intrarea în Tălmaciu.

„Din primele cercetări, rezultă că nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, spun polițiștii.

Bărbatul a fost reinternat de familie în Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 52 de ani care a plecat din Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu, fără a mai reveni.

Sibienii care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

„La data de 22 martie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08,00, unchiul său, SIMION IOAN, în vârstă de 52 de ani, a plecat din Spitalul de Psihiatrie «Gheorghe Preda» Sibiu, unde era internat, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, anunță IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 80 kg, păr negru, fir drept, tuns scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constitutie atletică

Semne particulare: calviție pronunțată

La data plecării, bărbatul purta un tricou de culoare verde, cămașă cu dungi multicolore, pantaloni din material de stofă de culoare neagră și papuci de casă.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*