Un elev și un dascăl, printre noile cazuri de COVID. De la ce școli sunt?

Un elev și un dascăl au fost raportați azi ca bolnavi de COVID, conform ISJ.

Elevul confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ, este din ciclul primar (clasele Pregătitoare – IV) de la Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu.

Cadrul didactic confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2 este încadrat la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu.

200 preșcolari și elevi (Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu, Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu, Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 2 Cisnădie, Liceul Tehnologic Cisnădie, Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie) și un cadru didactic (Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu.) s-au întors astăzi la cursuri.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 07.12.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

Astfel, de la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 55 cadre didactice și 172 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Drept urmare azi 589 de preșcolari și elevi (0,89%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*