Un flaut de aur în concert la Filarmonica de Stat Sibiu

Solistul concertului simfonic din această săptămână la Filarmonica de Stat Sibiu va fi unul dintre cei mai apreciați flautiști din România, cu o carieră de aproape patru decenii: Ion Bogdan Ştefănescu, solist al Filarmonicii ”George Enescu”, profesor la catedra de flaut din cadrul Universității Naționale de Muzică București și solist al Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara.

Ion Bogdan Ștefănescu cântă pe un flaut marca Muramatsu, realizat la comandă, confecționat din aur 18K. Concertul va fi condus de Sergey Simakov, dirijor rus stabilit în Germania, laureat al Concursului Internațional de Dirijat „Jeunesses Musicales” (București, 2015).
Repetițiile orchestrei au început în această dimineață, iar cu dirijorul Sergey Simakov, iar solistul Ion Bogdan Ștefănescu este așteptat să sosească mâine după-amiază. Biletele pentru acest concert sunt puse în vânzare la prețul de 40 lei – acces general (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari) la casa de bilete a Filarmonicii și online pe iabilet.ro.
Astăzi, Filarmonica pune în vânzare pachete de bilete care asigură accesul la principalele concerte și recitaluri ale stagiunii 2021/2022, la prețul de 450 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari). Oferă spre vânzare 200 de pachete de bilete în perioada 21-24 martie.
O altă noutate este posibilitatea de a face plăți folosind orice tip de card bancar la casa de bilete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*