Un magistrat a murit după ce și-a injectat benzină în vene

Un judecător din Pitești a murit după ce și-ar fi injectat benzină în vene. A fost transportat conștient la Spitalul Județean Argeș, dar pentru că starea de sănătate s-a deteriorat a fost preluat de o Ambulanță pentru a fi adus în Capitală. A murit pe drum. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie Jurnalul de Argeș, citat de Digi24.

În trecut, judecătorul a fost implicat în mai multe scandaluri.

Gabriel Apostol a fost găsit de familie în stare gravă, dar conștient. Își injectase în vene un lichid de culoare galbenă, cu miros specific de benzină.

Un echipaj medical, l-a transportat pe bărbat la spital, dar pentru că starea lui a devenit critică a fost intubat și transferat către București, însă a murit pe drum.

”Era cu șanse minime. Din câte mi-a relatat colega care l-a stabilizat în UPU, pentru a putea fi transferat la Spitalul Floreasca, pacientul era decompensat din toate punctele de vedere. Poate că singura lui șansă era să ajungă la Centrul de toxicologie din București”, a declarat Marius Pascu, medic-șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș.

Continuarea AICI:

Cancan scrie că magistratul avea probleme mari. Printre altele, trebuia să facă multe deplasări în București, pentru că unul dintre copiii săi se confrunta cu probleme de sănătate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*