Un nou președinte ales la Consiliul Județean

La sediul Consiliului Județean Sibiu a avut loc, astăzi, o întâlnire de lucru în vederea constituirii Consiliului Consultativ pentru Politici de Tineret, ocazie cu care a fost ales Consiliul Director.

La eveniment au participat vicepreședintele Christine Manta-Klemens, Dana Lupică, șef serviciu Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, Ioana Bodea, din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu, Liliana Popescu, directorul Casei de Culltură a Studenților Sibiu, precum și reprezentanți a peste 15 asociații și organizații pentru tineret din județul Sibiu.

”Vă felicit pentru că deja aveți o activitate susținută în cadrul asociațiilor din care faceți parte. Vreau să subliniez că sunteți importanți pentru societate, pentru că dumneavoastră sunteți viitorul. Vă asigur că încercăm să vă acordăm tot sprijinul de care aveți nevoie”, a spus vicepreședintele Christine Manta-Klemens.

Consiliul Consultativ constituit l-a ales în funcția de președinte al Consiliului Director pe George Cune (vicepreședintele Asociației Dramcenter 07), iar cei patru membri aleși sunt: Sergiu Hodaș, din partea ASCOR Sibiu, Andreea Irimescu, de la Asociația pentru Promovarea Artelor Spectacolelor – FRINGE, David Drăgan, vicepreședintele Consiliului Județean al Elevilor Sibiu, și Michael Paicu, de la Compania de Teatru Become.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*