Un nou protest duminică, la Sibiu

Protestarii împotriva restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19 sunt aşteptaţi duminică, în faţa magazinului Dumbrava din Sibiu, unde a fost autorizată de către Primărie, o manifestaţie.

„Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din municipiul Sibiu a analizat şi avizat favorabil cererea formulată de către o persoană fizică pentru organizarea unei acţiuni de protest în zilele de 05, 12, 19 şi 26.12.2021, între orele 16:00 – 19:00, în Piaţa Unirii (pe platoul asfaltat din faţa magazinului Dumbrava). Tema protestului declarată de organizator „are mai multe componente: cultural şi religios, politic, economic, legislativ-constituţional şi medical-sanitar”, se arată în anunţul făcut public vineri, de Primăria Municipiului Sibiu.

La precedentele proteste de acest fel din Sibiu, s-a cerut renunţarea la certificatul verde, la purtarea măştii de protecţie şi la restricţii. De asemenea protestarii sunt contra unei eventuale obligativităţi a vaccinării împotriva COVID-19.

Tags:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*